Serum lavanda

by Anastasija Ražnatović

Da li ste znali da naziv lavanda potiče od latinske reči “lavare”, što u prevodu znači kupati se. Sada, kada znamo ovu zanimljivost, možemo zaključiti da je prvobitna namena lavande zapravo bila proizvodnja preparata za negu kože, u čemu se ova biljka danas najbolje i pokazala. Na prvom mestu, lavanda ima izrazita antimikrobna svojstva i zbog toga pomaže u lečenju različitih kožnih bolesti, kao što su ekcemi, pečati, crvenila i dr. Takođe, lavanda prodire duboko u kožu, sprečava upalne procese i nastanak novih bubuljica. Ova čarobna biljka u kombinaciji sa maceratom smilja i hijaluronskom kiselinom će nam svojim svojstvima pomoći da zadržimo prirodnu vlažnost kože. Još jedna jako bitna stvar je da će nam pomoći da izbegnemo stvaranje bora, tj sušenje kože, zatezanje i peckanje, koji predstavljaju uzrok nastanka istih.

Upotreba:

Serum od lavande može se koristiti i ujutru i uveče na čisto lice… osvežiće i momentalno vratiti sjaj, vlažnost i jedrinu vašoj koži lica. Preko seruma možete da nastavite vašu jutarnju, dnevnu ili noćnu rutinu (kreme, zaštitni faktor, make up, ulja).

Sastav:

Eterično ulje lavande, hijaluronski gel, macerat smilja, babassu ulja i gold baza (agua, diglicerin, gricelriyl stearate, eth palmitate, peg – 100, steratate, caprylic, lauryl alcohol, cyclopentasiloxsane, ceteth – 2, jojoba oil, grape seed oil, babasu oil, cetil palmitate, sunflower wax, tochopherol, ascorbyl palmitate, phenoxyethanol, myristil alcohol, dehydroacetit acid, natural fragrence oil, vitamin E).

2,650.00 RSD

Ostali proizvodi

by Anastasija Ražnatović

1,700.00 RSD

by Anastasija Ražnatović

1,150.00 RSD

by Anastasija Ražnatović

2,950.00 RSD