World Investment doo, Sredačka 4, Vračar, Beograd

Lavanda serum

2,650.00 RSD

Da li ste znali da naziv lavanda potiče od latinske reči „lavare“, što u prevodu znači kupati se. Sada, kada znamo ovu zanimljivost, možemo zaključiti da je prvobitna namena lavande zapravo bila proizvodnja preparata za negu kože, u čemu se ova biljka danas najbolje i pokazala. Na prvom mestu, lavanda ima izrazita antimikrobna svojstva i zbog toga pomaže u lečenju različitih kožnih bolesti, kao što su ekcemi, pečati, crvenila i dr. Takođe, lavanda prodire duboko u kožu, sprečava upalne procese i nastanak novih bubuljica. Ova čarobna biljka u kombinaciji sa maceratom smilja i hijaluronskom kiselinom će nam svojim svojstvima pomoći da zadržimo prirodnu vlažnost kože. Još jedna jako bitna stvar je da će nam pomoći da izbegnemo stvaranje bora, tj sušenje kože, zatezanje i peckanje, koji predstavljaju uzrok nastanka istih.

Najvoljeniji sastojci za negu kože lica- Eterično ulje lavande i hijalurona. Za apsolutno svaki tip kože. Može se nanositi preko dana. Odličan je za umirivanje kože posle sunčanja i duboku hidrataciju ili uveče pred spavanje.
*Zbog mirisa koji poseduje umiruje i odličan je kao nega za opuštanje pred san.
Napomena: Obavezno korišćenje SPF-a tokom letnjih dana.

Upotreba:

Serum od lavande može se koristiti i ujutru i uveče na čisto lice… osvežiće i momentalno vratiti sjaj, vlažnost i jedrinu vašoj koži lica. Preko seruma možete da nastavite vašu jutarnju, dnevnu ili noćnu rutinu (kreme, zaštitni faktor, make up, ulja).

Sastav:

Eterično ulje lavande, hijaluronski gel, macerat smilja, babassu ulja i gold baza (agua, diglicerin, gricelriyl stearate, eth palmitate, peg – 100, steratate, caprylic, lauryl alcohol, cyclopentasiloxsane, ceteth – 2, jojoba oil, grape seed oil, babasu oil, cetil palmitate, sunflower wax, tochopherol, ascorbyl palmitate, phenoxyethanol, myristil alcohol, dehydroacetit acid, natural fragrence oil, vitamin E).

Militraža:

50ml