World Investment doo, Sredačka 4, Vračar, Beograd

Immortelle oil

5,250.00 RSD9,350.00 RSD

HELICHRYSUM ITALICUM

Njegovo veličanstvo, “besmrtno” ulje Immortelle. Ovo zaista jeste tečno zlato koje ima lekovitu moć. Eterična ulja su visokocentrovani prirodni ekstrati dobijeni iz aromatičnih biljaka, procesima ekstrakcije ili destilacije. Za dobijanje eteričnog ulja koriste se različiti delovi biljke: listovi, cvetovi, pupoljci, trava, biljna smola, plodovi… Kako bi eterično ulje bilo delotvorno, neophodno je da bude čisto i potpuno prirodno. Regeneracija, elastičnost, štit od infekcije, lek za sve upale i ekceme samo su neki od rezultata koje eterično ulje smilja podstiče. A da ne spominjemo anti-age efekat, zatezanje i sprečavanje bora za sve kojima je ”beauty rutina” prioritet.

Upotreba:

Predstavljaju esencije u visokoj koncentraciji, uvek se koriste u razblaženom obliku i vrlo malim količinama. Mogu se nanositi na kožu ili inhalirati ali se ne smeju jesti ili popiti. Nekoliko kapi ulja, naneti na vlažnu kožu i laganim tapkanjem razmazati. Ne treba jako utrljavati da ne bi izazvalo crvenilo. Čisto ulje ne nanositi na suvu kožu i izbegavati izlaganje jakom Suncu nakon upotrebe. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama, kao i kod problema sa žučnom kesom.

Sastav/Ingredients:

100% čisto i prirodno eterično ulje smilja (immortelle oil).

Sastav: α-pinen, β-pinen, limonen, β -karofilen, γ-kurkumen, β-selinen, linalol, geraniol, nerol, furfurol, neril-acetat, geranil-acetat, dioni, italidoni, ostali β-diketoni …

Militraža:

5ml i 10ml